Gratis proefles fijnschilderen

De academie biedt gratis proeflessen voor mensen die de opleiding realistisch fijnschilderen willen volgen, maar eerst zelf willen ervaren of deze opleiding iets voor hen is. 

Praktijk
U gaat aan de slag onder begeleiding van een docent. In drie uur tijd maakt u ‘stap-voor-stap’ een echt stilleven in olieverf welke u na afloop mee naar huis kunt nemen.

Informatie
Tijdens de proefles krijgt u alle informatie over de opleiding. En uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen over de opleiding. Na de proefles kunt u een afgewogen beslissing nemen of u de opleiding wilt volgen.

Kosten
De proefles van ruim 2,5 uur is geheel gratis. U betaald alleen 10 euro voor materiaalkosten. Het schilderijtje dat u maakt kunt u uiteraard mee naar huis nemen.

Kies uw proefles locatie en schrijf u nu in!
De proeflessen worden gegeven in januari, februari en maart 2020 voor de basisopleidingen die in de 3e week van maart 2020 starten en in augustus/september voor de basisopleidingen die de 4e week van september 2020 starten.
Kies hiernaast de locatie waar u een proefles wilt volgen en u kunt zich meteen inschrijven. 

 

Inschrijven voor de opleiding
U kunt zich direct na de proefles inschrijven voor de opleiding of u kunt dat op een later tijdstip via de website doen. Wanneer u zich tijdens de proefles inschrijft zijn de materiaalkosten van 10 euro gratis.