Leer comfortabel thuis, in korte tijd, goed schilderen

Over deze opleiding:
• 18 Lesvideo’s online
• Compleet lesboek
• Uniek lesprogramma
• Docent begeleiding
• Praktijkdagen
• Traditionele technieken

Art Partout 20 jaar
Art Partout is 20 jaar geleden en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste particulieren academie van Nederland met 900 cursisten, 29 docenten en 7 vestigingen;
DEVENTER
EDE
ELST
EMMEN
ENSCHEDE
LELYSTAD
UTRECHT

Leer online fijnschilderen

Leer stap-voor-stap fijnschilder technieken waarmee je in korte tijd verbluffend realistische schilderijen maakt. Je volgt de opleiding in je eigen tempo, comfortabel thuis op je tablet of computer. De video’s kun je zo vaak bekijken als je wilt en er is een docent die je kunt raadplegen voor vragen.

Uniek lesprogramma
Met dit unieke online lesprogramma van 18 lessen, kun jij ook goed leren schilderen met olieverf. Je zult zien dat het minder moeilijk is dan je denkt? Je komt snel tot verrassend mooie resultaten en verrast iedereen al na een paar lessen met je schilderij. Wij je weten of dit iets voor je is, volg dan een gratis online proefles en ervaar het zelf.

Wat ga je leren

Stap voor stap technieken leren
Leer stap voor stap schildertechnieken zoals dat vroeger al werd gedaan. Met deze technieken kun je in korte tijd heel realistische schilderijen maken. Alles staat beschreven in een uitgebreid lesboek met uitleg, tips en afbeeldingen. Er staan ook duidelijke lesvideo’s online die je kan bekijken. Daarnaast krijg je uitleg over het overnemen van het onderwerp op het paneel, de onderschildering, kleurgebruik, mengen van kleuren, detaillering en het gebruik van verschillende penselen. De lessen worden ondersteund met een uitgebreid lesboek en online lesvideo’s.

Technieken
In elke oefening zit een techniek of een combinatie van technieken. Je leer stap-voor-stap; tamponeren, uithalen, glaceren, opbouw in lagen, grisaille, clair obscure, basis kleurmengen en toonwaarden.

Vooropleiding
Voor de opleiding fijnschilderen is geen vooropleiding vereist. De opleiding is bedoeld voor de beginnende schilder, maar ook voor de geoefende schilder die zijn of haar resultaten naar een hoger niveau wil tillen.

Doorstuderen
Na het 1e leerjaar kun je doorstromen naar het 2e leerjaar en vervolgens het 3e leerjaar.

——————————————-

Gratis proefles
Je maakt een klein schilderijtje in olieverf en leert stap-voor-stap hoe je dit schildert. Naast de online lesvideo krijg je ook de lesbeschrijving en de benodigde penselen en verf.
Cadeau idee
Je kunt dit pakket natuurlijk ook aan iemand cadeau doen!

x

Ik wil een proefles pakket bestellen

inschrijven voor de opleiding realistisch fijnschilderen bestellen