De unieke opleiding eerst uitproberen? Volg de proefles!

In het proefles pakket:
• Online lesvideo
• Lesbeschrijving
• 5 Napjes olieverf
• 3 Marterharen penselen
• Online docent begeleiding

De opleiding fijnschilderen is de beste start om realistisch te leren schilderen!

Om er achter te komen of de opleiding fijnschilderen iets voor jou is, bieden we een online oefening aan. Hiermee kun je zelf ervaren hoe de online opleiding werkt.

Wanneer je je aanmeldt voor de proefles, krijg je een lespakket en de code voor de video die je eenvoudig op je PC, laptop of tablet kunt bekijken. Je maakt een klein schilderijtje in olieverf en leert stap-voor-stap hoe je dit schildert. Naast de online lesvideo, die je net zo vaak kan bekijken als je wilt, krijg je een lesbeschrijving en de benodigde penselen en verf. Voor de kosten hoef je het niet te laten, die zijn voor het hele proefles pakket slechts € 12,50 + € 3,64 verzendkosten.

Cadeau idee
Je kunt dit pakket natuurlijk ook aan iemand cadeau doen!

Na de proefles
Na de proefles kun je je direct aanmelden voor de 18 online lessen of de klassikale opleiding in één van onze vestigingen.

Voucher
In het proeflespakket zit een voucher ter waarde van € 12,50, die je kunt inwisselen als je je aanmeldt voor de hele online opleiding van 18 lesmodules.

Vrijblijvend
De online proefles is vrijblijvend. Je leert de beginselen van het fijnschilderen. Vind je het leuk en smaakt dit naar meer, schrijf  je dan in voor de online opleiding van 18 lesmodules. Hierin leer je alle belangrijke fijnschilder technieken.

x
Ik wil een proefles pakket bestellen