Studiemogelijkheden

Vier mogelijkheden om de opleiding te volgen

1. Wekelijks een dagdeel van 2,5 uur
2. Eén dag in de maand van 7,5 uur
3. Eén week van maandag t/m donderdag met
    terugkomdagen
4. Online 

U kunt wekelijks naar een van onze 7 vestigingen komen voor een les van 2,5 uur. Of maandelijks voor een les van 7,5 uur op vrijdag of zaterdag. In Dventer organiseren we af en toe ook een weekopleiding. U komt dan 4 achtereenvolgende dagen schilderen en daarnaast nog een aantal terugkomdagen.
Het is nu ook mogelijk om de gehele opleiding online te volgen.

Wekelijks een dagdeel

Onze opleiding is te volgen als dagdeel opleiding in één van onze vestigingen. Dat is wekelijks een dagdeel van 2,5 uur, ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds. 

De dagdeel opleiding bestaat in het eerste jaar uit 18 lessen (basisopleiding) + 12 lessen (vervolgopleiding). 
De dagdeel opleiding bestaat in het tweede en derde jaar uit 30 lessen. 

Eén dag in de maand

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om wekelijks les te volgen bieden wij een maandopleiding. Dat is maandelijks een hele dag op vrijdag of zaterdag. De lestijd is dagelijks van 9.30 tot 17.00 uur.

De maandopleiding bestaat in het eerste jaar uit 6 lesdagen (basisopleiding) + 4 lesdagen (vervolgopleiding).
De maandopleiding bestaat in het tweede en derde jaar uit 10 lesdagen. 

 

Eén week van maandag t/m donderdag met terugkomdagen

Als u niet in de buurt van één van onze opleidingslocaties woont, maar u wilt toch graag klassikale lessen volgen, dan bieden we een weekopleiding in Deventer. U volgt dan 4 achtereenvolgende dagen les van 9.30 tot 17.00 uur. U zou dan in Deventer kunnen overnachten. In 4 hele dagen kunnen we niet alle stof van de basisopleiding behandelen, dus er zijn ook nog 2 terugkomdagen. Als u interesse heeft om ook nog het vervolg van het eerste jaar te volgen, dan komen er nog 4 dagen bij.

 

De opleiding online volgen

U kunt onze opleiding ook online volgen, comfortabel thuis, in uw eigen tempo, op uw tablet of computer. U heeft toegang tot 18 lesvideo’s en een aantal instructievideo’s. Daarnaast ontvangt u een uitgebreid lesboek met lesbeschrijvingen en illustraties ter ondersteuning. De video’s kunt u zo vaak bekijken als u wilt en u bent gelieerd aan een docent die u kunt raadplegen voor vragen. Daarnaast bent u van harte welkom om een praktijkdag op onze vestiging in Deventer bij te wonen. 

Het eerste jaar bestaat uit 18 lesmodules. De lesstof is gelijk aan het hele eerste jaar klassikaal. In 2021 zijn ook het tweede en derde lesjaar online beschikbaar. 

………………………..

………………………..