Studiemogelijkheden

Drie mogelijkheden om de opleiding te volgen

1. Wekelijks een dagdeel van 2,5 uur
2. Eén dag in de maand
3. Online 

U kunt wekelijks naar de academie komen in een van onze vestigingen voor een dagdeel van 2,5 uur per week. Mensen die niet wekelijks naar een locatie kunnen komen, kunnen  1x per maand een hele dag in Deventer de opleiding volgen op een vrijdag of zaterdag. Het is nu ook mogelijk om de gehele opleiding online te volgen.

Wekelijks een dagdeel

De opleiding is te volgen als dagdeel opleiding in één van onze vestigingen. Dat is wekelijks een dagdeel van 2,5 uur in de ochtend, middag of avond. U

U start de opleiding als basisopleiding van 18 lessen. Wanneer u deze heeft afgerond kunt zich inschrijven voor het vervolg van 12 lessen. Na het behalen van de basisopleiding en de vervolglessen, heeft u het 1e leerjaar afgerond.

Na het 1e leerjaar kunt u besluiten om door te studeren.

Eén dag in de maand

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om wekelijks les te volgen bieden wij een maandopleiding. Dat is maandelijks een hele dag op vrijdag of zaterdag. De lestijd is dagelijks van 9.30 tot 13.00 u. en van 13.30 tot 17.00 uur.

U start als basisopleiding van 6 dagen op vrijdagen of zaterdagen. Wanneer u deze heeft afgerond kunt zich inschrijven voor het vervolg van 4 dagen. Na het behalen van de basisopleiding en de vervolglessen, heeft u het 1e leerjaar afgerond. En kunt u zich inschrijven voor het 2e leerjaar.

De gehele opleiding online volgen

Binnenkort kunt u de opleiding helemaal in uw eigen tempo comfortabel thuis volgen op uw tablet of computer, online. De video’s kunt u zo vaak bekijken als u wilt en u bent gelieerd aan een docent die u kunt raadplegen voor vragen. 

U krijgt toegang tot alle 18 lesmodules en drie instructievideo’s en kunt zo leren wanneer het u uitkomt.

Heeft u interesse in de online opleiding stuur een mail naar;
info@artpartout.nl